Om oss

Anima Arkitekter er et arkitekt-kontor med base i Harstad, Nord-Norge. Firmaet ble startet opp høsten 2021 av byggingeniør Richard Ulriksen og interiørarkitekt Kristin Johnsen.

Vi så et økende behov for tjenester innenfor arkitektur og interiørarkitektur i området, og ser det som en stor fordel at vi kan bidra med kompetanse innenfor både byggtekniske tjenester og arkitekttjenester.

Vi hjelper både private- og bedriftskunder med utforming av rom og bygg, og jobber for at gode løsninger skal kunne oppleves og nytes av alle i samfunnet.

Vi brenner for å skape helhetlige og nytenkende løsninger, og ønsker ved dette å inspirere gjennom vårt uttrykk. Vi setter kundens ønsker og behov høyt for å kunne realisere et konsept som fullt og helt gjenspeiler din identitet og stil.

I tett samarbeid med byggteknisk rådgivningsfirma sørger vi for å ta del i hele prosessen fra A til Å, og gjør det lettvint for deg som kunde ved at du får enda større og bredere kompetanse samlet på et sted.

Kristin G. Johnsen

Partner, daglig leder, interiørarkitekt MIAF

Kristin er utdannet innen interiør, og har jobbet med faget på flere forskjellige områder etter endt utdannelse. Kristin brenner for å skape løsninger hvor funksjon og estetikk går hånd i hånd, samtidig som hun tar vare på din identitet i interiøret. Dette er personen du skal ta kontakt med hvis du trenger hjelp med ditt prosjekt!

Telefon: +47 95287748
E-post: kristin@animark.no

Richard Ulriksen

Partner

Richard er medeier i firmaet, og er en mann med lang fartstid innenfor byggbransjen, både som byggmester og byggingeniør. Richard har et godt øye for god design, og har ofte en finger med i spillet når det kommer til bedriftens prosjekter.

Kontaktskjema

Sitter du med tanker om å pusse opp eller bygge nytt, eller kanskje trenger du hjelp med gode og funksjonelle løsninger i næringslokaler?
Ta kontakt, så finner vi sammen den beste løsningen for deg!

E-post
kristin@animark.no

Telefon
+47 952 87 748