Huset i Bakkestjerneveien er tegnet i moderne funkisinpirert arkitektur. Fasaden har en spennende assymetrisk utforming, med garasje og veranda på sørsiden av huset, og et skråstilt karnapp på nordsiden. Karnappet gir en enestående panoramautsikt over alpintbakken, Herjangsfjorden, Ofotfjorden og Narvik by.

Dette er et innholdsrikt hus på nærmere 300 kvm. Underetasje er utstyrt med tre soverom, bad, og vaskerom med direkte adgang til garasje. På hovedplan finner man et kjøkken av god størrelse, to stuer, et mindre bad, samt et disponibelt rom som skal benyttes både som kontor, TV-stue eller gjesterom.

Via et trappehus på taket får man adgang til en spektakulær takterrase som brer seg over nesten hele husets grunnflate. Takterrassen tilbyr også på den enestående utsikten over fjord, fjell og by, naturligvis i enda større skala.

© Anima Arkitekter AS. Rettigheter på bilder og design tilhører Anima Arkitekter AS, og er ikke lov å kopiere eller bruke til eget formål.