Jula er tid for kos og hygge, og spør du meg er førjulstiden minst like koselig som selve julehøytiden! Det å samle store og små til julekvelds og juleverksted, og være tilstede sammen uten andre forstyrrelser, dét er kos det!

Under har jeg samlet 12 forskjellige prosjekter du kan ta fatt på på juleverkstedet, og disse er såppass enkle at du fint rekker flere på en kveld! Men så gjør det jo heller ingen ting å arrangere flere juleverksted i løpet av førjulstiden, slik at man rekker over enda flere prosjekter og enda mer kos!

Du finner lenker til oppskriftene under bildene, men kommer også direkte til oppskriften ved å trykke på bildet av pynten du ønsker å lage ♥️

Pynt til juletreet 

Internet bugner av kule ideer på hjemmelaget juletrepynt, og her har jeg lagt til 4 forskjellige gjør-det-selv prosjekter som du kanskje ikke ser så ofte! Her er det alt fra tradisjonelle julekuler til julesleder laget av brukte ispinner. Og felles for disse 4 prosjektene er at de er veldig enkle å få til å se profesjonelt laget ut!

Dette er også juletrepynt som passer til et hvert juletre, enten du går for en minimalistisk stil til jul, eller en mer fyldig og klassisk stil!

Oppskrift på gjennomsiktige julekuler HER
Oppskrift på pynt av tørket appelsin HER
Oppskrift på makrame-pynt HER
Oppskrift på juleslede HER

Julepynt av papir

Hjemmelaget julepynt av papp og papir er en klassiker. Det meste er enkelt å lage, og som regel har man allerede  utstyret man trenger til å lage det hjemme! Under finner du oppskrift på stjerner, engler, bjeller og ornament til juletreet.

Her kan du også leke seg med de fargene du ønsker, for å få det til å passe perfekt inn i ditt julehjem ♥️

Oppskrift på papirstjerner HER
Oppskrift på papirengler HER
Oppskrift på papirbjeller HER
Oppskrift på papirornament HER

Julepynt av kongler

Kongler synes jeg er såå koselig å bruke som en del av interiøret, ikke bare i jula, men gjennom hele vinteren! Og til jul finnes det uttallig mange forskjellige dekorasjoner man kan lage av kongler!

Jeg har gått litt bort fra den tradisjonelle konglepynten her, og prøvd å finne frem litt kreative og nytenkende måter og bruke kongler på. Spesielt synes jeg hjertene og duftlysene som du finner under her, er veldig fine! Og har du litt ekstra tid tror jeg kongletreet vil være en gøy utfordring!

Også her er det prosjekter for enhver julestil, som vil passe inn i alle fine julehjem ♥️

Oppskrift på konglehjerter HER
Oppskrift på konglenisser HER
Oppskrift på duftlys HER
Oppskrift på kongletre HER

Jeg håper du kjenner deg inspirert til å ta fatt på et av disse kule DIY-prosjektene til juleverkstedet! Og legg gjerne igjen en kommentar under av hva du går for, eller hvis du har spørsmål ♥️

Vi blogges!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *