Vinteren er endelig så godt som over, og vi går inn i årstiden hvor dagene helst tilbringes ute i godt og varmt vær.

For veldig mange er det tid for å ta i et tak ute, enten det er å rense og beise terrassen, male huset, eller lage til fine uteområder for hyggelige stunder gjennom sommermånedene.

Hos oss på Anima Arkitekter får du hjelp med planlegging og design av uteområdet. Uansett om du har en liten balkong på 5kvm., eller en stor hage på 100kvm. Vi bistår med valg av møbler, soneinndelinger, farger og materialer, og visualiserer dette for deg i form av en møbleringsplan og fotorealistiske visualiseringer. Vi lager også tekniske tegninger hvis nødvendig.

Under ser du eksempler på visualiseringer og møbleringsplan. Disse gir en god oversikt over foreslått løsning i hagen, hvor det er laget tre soner; et lounge-område, et spise-område og et område for ren hage med gressplen og blomsterbedd.

Har du et ønske om å skape drømmehagen i år, er vi bare noen tastetrykk unna!

Fotorealistisk 3D-visualisering. Laget av Anima Arkitekter.

Fotorealistisk 3D-visualisering. Laget av Anima Arkitekter.

Fargelagt møbleringsplan. Laget av Anima Arkitekter.

– Kristin