Velkommen til vår aller første bloggpost!

Jeg regner med du allerede har bladd deg gjennom vår helt nye nettside, og jeg krysser fingrene for at den falt i smak. Vi er i hvert fall veldig fornøyde!

Her på bloggen vil jeg regelmessig dele oppdateringer, hvor jeg vil skrive om nyheter i bedriften, interiør-trender, spennende prosjekter og mye mer, så her er det bare å henge med! Jeg har allerede skrevet et innlegg om trender i bad-verden, så hvis du ønsker å hente litt inspirasjon er det bare å trykke deg inn på innlegget under kategorien «Trender».

Har du et tema du ønsker jeg skal ta opp, eller kanskje et kjempelurt interiør-triks å dele, er det bare å sende meg en mail på kristin@animark.no og merke mailen med «Blogg». Så kanskje ditt forslag blir skrevet om her på bloggen😊

Jeg vil gi beskjed både på Facebook og Instagram når nye innlegg er publisert, så følger du oss ikke der vet du hva du må gjøre!

Jeg gleder meg!

 

– Kristin